аспиратор

Аспиратори от най-ново поколение ви очакват в каталога на магазин Арена

Обзавеждане и Интериор

За да проветри и да освежи въздуха в кухнята, за да елиминира парата и миризмата освободили се от готвенето домакинята не разчита на отворен прозорец. Необходимостта от аспиратор е една от причините днес да ви представим огромния каталог от иновативни видове уреди за аспирация, които представят от https://www.mebeliarena.bg/уреди-за-вграждане/абсорбатори-за-вграждане. Виртуалната платформа е сред онези с висок рейтинг, тъй като не само палитрата от идеи са ключови за осигуряването на уют в тази зона от дома, но същевременно с това при своята работа техниката гарантира ефективност, удобство и естетичност.

Арена и формулата за успешно избран аспиратор

Както забелязвате линка с продукти, върху които сме фокусирали вниманието ви е съобразен с една от най-залаганите нови тенденции при оборудването на кухни, а именно вграждането на техниката. Самата интеграция в мебелите не е случайна и моделирането на гладък и прилично подреден интериор е в основата на това да се насладите на престоя си кухнята.

Телескопичен аспиратор за вграждане

В пъти по-удобни са за експлоатация аспираторите за вграждане, защото те не само не пречат на провежданите в зоната за готвене дейности, но и успяват да спестят доста място. Реално вграждането може да бъде направено по три начина:

  • Адаптиране в шкаф

Най-масов и популярен метод за да се прикрие техниката е именно като бъде монтирана в горен шкаф, който е непосредствено над готварските котлони;

  • На таван

Таванните аспиратори/абсорбатори са ефективни идеи, които се инсталират както директно на тавана така и с помощта на изградени от гипсокартон елементи, които прикриват успешно електроуреда;

  • В плот

Най-ново поколение електроуреди, които показват, че аспираторите/абсорбаторите независимо от големите си размери също могат да бъдат дискретни и това да не повлияе на тяхната функционалност и ефективност. Те са буквално невидими и производителите показват една много елегантна схема за оборудване, която е супер гладка и креативна.

С идеите за вградени аспиратори и абкорбатори от Арена можете да оборудвате своята високотехнологична кухня.