стол

Как да открием качествен и практичен офис стол

Обзавеждане и Интериор

Вече не само в офиса, но и у дома използваме ежедневно компютър или лаптоп. Времето прекарано пред тази техника минава неусетно, но понякога изпитваме сериозен дискомфорт от позата в която сме стояли. Покупката на качествен офис стол трябва да ви бъде приоритет, защото от него зависи до голяма степен вашето здраве и добра кондиция. Вносни офис столове ще намерите в каталога на онлайн магазин Venus.bg. Те се отличават с качествена изработка, множество функционалности и механизми, както и дизайн който със сигурност ще ви допадне. Инвестирайте в подходящ артикул, за да сте сигурни, че тялото ви ще бъде в правилната позиция и ще запазите здравето си.

Какво ви предлагат модерните офис столове

Качествените модели, които ще срещнете в раздел директорски са направени от здрави материали, които се отличават дори от пръв поглед. Конструкцията на тези модели е по-голяма и масивна, а това е предпоставка и за повече комфорт. Могат да бъдат регулирани в зависимост от вашите предпочитания като височина, наклон на облегалката, подлакътниците и други. Незаменимият релакс механизъм позволява да се отпуснете удобно и да си почивате от време на време през деня. Предимствата на тези офис столове са много, а покупката на такъв модел е препоръчителна. Venus.bg  представя един от актуалните си вносни видове. Ергономичен президентски офис стол FREDO с мрежа и подлакътници – Горчица:

президентски стол

  • Президентски офис стол „FREDO“ е с множество допълнителни функции, като коригиране на височината на стола и дълбочината на седалката го правят идеален избор за всеки човек, без значение от неговия ръст;
  • Конструкцията е изградена от алуминий и полипропилен, седалка решена с мек пълнеж облечена с висококачествена дамаска и облегалката от изключително здрава мрежа;
  • Стилен артикул, който е подходящ както за вашия дом, така и за служебен кабинет.

Изберете качествен и стилен модел, който ще ви служи достатъчно дълго и ще се наслаждавате на невероятен комфорт.

Защо е важно да изберете подходяща тапицерия

След като се запознаете подробно с различните механизми и функционалности, обърнете нужното внимание и на тапицерията. Тя е през цялото време в контакт с вас и трябва да я усещате приятна на допир. Изборът на цветове е наистина разнообразен. Съчетайте артикула с интериора където смятате да го поставите. Дамаската би могла да бъде текстилна кожена или модерна мрежа. Всяка от тези разновидности има своите положителни характеристики. Изберете разновидност в зависимост от вашите лични критерии за комфорт. Предпочитани са тапицериите които се почистват лесно, не запарват при дълго седене и не задържат петна. Разгледайте многобройните модели и не отлагайте покупката на удобната и функционална мебел.