комплект за трапезария

Как изглеждат модерните и практични мебели с които да направим дома си перфектен

Обзавеждане и Интериор

Това което търсим в новото обзавеждане е различната атмосфера и до голяма степен комфорта на по-високо ниво. Без значение дали декорираме ново жилище или променяме мебелировката в старото трябва да обърнем необходимото внимание на съвременните мебели, които ще ни помогнат да постигнем търсения резултат. Онлайн магазин Мебели Венус е партньорът с чиято помощ много по-бързо и лесно ще се справим с начинанието. Различните артикули, които ще откриете в каталога на търговеца са подбрани с вкус, изработени са прецизно от висококачествени материали и най-важното са снабдени с допълнителни функционални механизми.

Какви са предимствата на модерната мека мебел

Различните видове дивани предлагат удобство за цялото семейство, а понякога и за гостите които каним в хола. Меката мебел е препоръчително да бъде подходящ размер за големината на стаята която декорирате и разбира се за броя на членовете от домакинството. В момента най-предпочитаните дизайни са ъгловите, тъй като те са снабдени с удобна лежанка, която винаги дава повече поща за настаняване. На лежанката може да се отпуснете дори и за следобедна дрямка на спокойствие. Имате възможност да избирате тапицерията, която би могла да бъде текстилна или кожена, за да създадете търсената атмосфера. Магазин Венус препоръчва следния функционален модел. Холов ъгъл Идеа – с функция сън – Бежов:

холов ъгъл идеа

  • Ъглов диван „Идеа“ е оборудван с различни функции – сън с падащ гръб, повдигащ амортисьорен механизъм на лежанката и обемна ракла за багаж;
  • За изработката на седалките са използвани дунапрен, тапициран с висококачествена дамаска;
  • Получавате и пет големи възглавници за облягане, три квадратни декоративни възглавници и две правоъгълни;
  • Предлага се във вариант с ляв или десен ъгъл.

Практичен модел, който би могъл лесно да се трансформира в спалня.  Размерите в които се изработва са перфектни, за да се настаните удобно и комфортно. Неутралният бежов цвят позволява лесно да го съчетаете с останалите артикули в стаята.

Как да изберем елегантни трапезна маса и столове

Зоната в която се храним е важно да е мебелирана с подходящите затова артикули. Голяма и достатъчно стабилна трапезна маса в комбинация с красиви и подходящи столове. Ако искате да сте сигурни, че артикулите ще бъдат стилно и перфектно съчетани ви предлагаме да купите готов комплект. Бихте изпитали значително затруднение да търсите самостоятелно маса и столове, които да се допълват като материал на изработка, размер стил и цвят. Това е направено от производителя или от търговеца, за да получите най-доброто и трапезарията ви да бъде максимално удобна и красива.