рафтинг

Защо да си подарите рафтинг спускане

Спорт и Хобита

Всеки човек си има своите ежедневни занимания, служебни ангажименти и битови навици. Ако обаче сивотата е обзела и вашия живот е напълно естествено да потърсите някакво вълнуващо преживяване, които да даде явен рестарт на емоциите ви. Издигане с балон, къмпинг на самотен плаж, рафтинг спускане? Кое ви звучи най-предизвикателно? Навярно бихте избрали това, което винаги сте искали да направите, но сте отлагали дълго време. Ако искате да се докоснете до екстремното и изпълнено с непредвидени емоции изживяване сега е момента да се запознаете с това какво е рафтинг и колко ще ви струва това неописуемо удоволствие да се гмурнеш в бързеите на Струма. Тъй като сме наясно, че всяко удоволствие се заплаща ще представим за рафтинг цени, от които да изберете офертата идеална за вас.

Какво представлява рафтинга

Заговорим ли за екстремни и изпълнени с моменти на лудост премеждия то няма как да се досетим за спускащите се в бурните води на реката лодки, които се мятат сякаш безконтролно като паднало в бързеите листо. Всъщност рафтинга е едно от планинските приключения, които са характерни за водния туризъм. Този тип спорт представлява спускане по планински реки с надуваеми лодки, които обикновено са с две, четири или шест места.

Характерното за рафтинга е самото плавателно средство. Надуваемите лодки или салове, които се използват за спускане са специално проектирани като конструкция за да осигурят на пасажерите абсолютна безопасност. Хубавото при спускането е, че винаги ще бъдете придружени от професионалист, което означава, че:

 • Не е нужен опит за да вземете участие в това невероятно щуро преживяване;
 • С плащането на съответната цена получавате екипировка и всичко необходимо за вашата безопасност;
 • Спускането е по предварително разработен маршрут, което свежда до минимум възникването на инциденти.

На практика задоволявате стремежа си към едно активно и вълнуващо занимание, което ще преобърне представите ви за екстремност. Цената си заслужава, защото това са спомени, които ще ви останат за цял живот.

За онези, които не се колебаят да се намокрят

спускане с каяк

Като говорим за екстремни спортове то няма как този да не оглави челната тройка. Ако и вие търсите различното, но нямата каката и да било физическа подготовка то това е идеалното предложение, с което ще се заредите с огромно количество адреналин.

Рафтинга е малко лудо, но пък изключително вдъхновяващо предизвикателство. Тук ще избягате от динамиката и мръсотията на прашния град и ще попаднете сред природата, която е непредсказуема и готова да ви разкрие непознати изживявания. Ако не се страхувате да се намокрите сега е момента да резервирате своето рафтинг спускане по Струма. За жадните за приключения  рафтинг и каяк клуб Рефлип представя интересни оферти на отлични цени. Сега е момента да се възползвате от:

 • Каяк по Струма;
 • Рафтинг по Струма;
 • Струма на макс;
 • Тролей над Струма;
 • Ривърборд и други.

В сайта на Рефлип ще откриете актуалните цени както и график на провеждането на водните планински спортове. Не се колебайте да се намокрите, защото изживяването наистина си струва.

Какво е важно да знаете за сигурността си

И тъй като не само удоволствието е важно за екипа с над десет годишен опит в екстремното спускане Рефлип ще ви инструктира и оборудва така, че на първо място да бъде вашата сигурност. Рафтинга е подходящ за лица в различни възрасти и физическа подготовка, тъй като в лодката винаги ще има опитен водач, който да придружава групата.

За вашата сигурност и безопасност получавате:

 • Спасителни жилетки;
 • Каски;
 • Инструктаж.

Насладете се на едно незабравимо вълнение и положителни емоции. Възползвайте се от това невероятно приключение и се полюбувайте на природата около планинската река. Подарете си емоциите, които са ви липсвали и си дайте силен рестарт, който да ви мотивира и направи сивото ежедневие по-смислено и изпълнено с живот.