стъклена маса

Приложение на холната маса

Обзавеждане и Интериор

В хола има мебели, които са с основно значение и такива, които са тип декоративни. Днес ще ви разкрием някои интересни идеи за това за какво всъщност можете да използвате една мини холна маса. Това са елементи, които намират широко приложение в нашия дом и независимо от това, че реалните им размери не са впечатляващи то това, което ще подчертаем е, холните маси са изненадващо креативни и доказателство за това са предложенията от колекцията на Мебели Арена: холни маси.

За да е по-удобно навсякъде у дома

Забележителни модели се предлагат тук. Практични, артистични, авангардни, цветни, прозрачни и дори метални. Именно в многообразието се крие и приложимостта на една такава мебелировка. Мини масичките от Арена са наистина феноменални. Те са не просто бързо адаптивни, а са изключително функционални решения, с които можете да си гарантирате комфорт във всяка една зона на дома.

Холна маса

Арена ни представя варианти, които са еднакво адаптивни не само за холни пространства, но също и като помощен инструмент в:

  • Коридора

Ето, че вече си имате специално място за ключовете или чантата, за които все не намирате достатъчно пространство върху шкафа за обувки. Приемете мини масата като поставка, която не би заела кой знае каква площ от антрето ви;

  • На терасата

Хубаво е да изпиеш чаша кафе на терасата, но къде ще поставиш ароматната напитка? Именно удобната метална или стъклена маса би влязла в роля и би осигурила търсеното удобство;

  • В спалнята

Липсата на нощно шкафче няма как да се опише по друг начин освен като дискомфорт. Ако имате помощен елемент от холната зона то винаги можете да го пренесете в зоната си за почивка и сън.

Арена ви изненада с многофункциалността на своите продукти, нали! За още стилни и качествени мебелни предложения ви каним в онлайн платформата, от която да изберете подходящите за вас продукти.