шкаф за обувки с четири врати

Защо да изберем голям и просторен шкаф за обувки

Обзавеждане и Интериор

Добрата подредба и чистота в коридора трябва да бъде основна задача за хората, които избират ново обзавеждане. Това пространство не бива да бъде пренебрегвано когато мебелираме, защото е важно щом се приберем да има къде да поставим връхните си дрехи и да подредим обувките. По-големите модели шкафове ще ви бъдат достатъчно удобни и дори когато имате гости мястото ще достига. Практичният шкаф за обувки сити 4062 на магазин Venus.bg е добро решение, щом желаете красива и функционална мебел в коридора. Дизайнът е модерен и винаги ще подхожда на съвременното обзавеждане.

Какъв трябва да бъде удобният шкаф за обувки

Най-важното което очакваме от една подобна мебел е достатъчното пространство в което да подреждаме всичките си обувки. Малко по-големите шкафове са достатъчно удобни и така няма да се налага да инвестирате в допълнителни мебели, защото пространството винаги ще достига. Практични са вариантите с класически рафтове и вратички зад които може спокойно да подредите всичко необходимо. Конструкцията на подобен тип мебели е здрава и устойчива, защото те се изработват от висококачествени материали. Измерете точно коридора който обзавеждате и намерете подходящо място за новата мебел, която веднъж инсталирана ще ви донесе много удобство и комфорт. Venus.bg предлага да поръчате следния модел. Шкаф за обувки Сити 4062:

шкаф за обувки

  • Шкаф за обувки „Сити 4062“ е снабден с два броя врати;
  • Може да побере до 25 чифта;
  • За изработката му се използва ПДЧ 16 мм;
  • Има механизъм за плавно затваряне.

Подходящ модел, ако искате да обзаведете модерно и функционално коридора си. Това, че вратичките са отварят безшумно и плавно е допълнителен бонус, чрез който артикулът ще се запази по-дълго време като нов. Избирайте светли мебели, които отварят пространството и създават усещане за повече светлина и чистота.

Предимства на мебелите изработени от MDF и ПДЧ

Естествената дървесина като материал е висококачествена и здрава, но доста скъпа. Нейният еквивалент откриваме в лицето на MDF и ПДЧ плоскостите, които вече се използват най-много за направата на различни мебели. Съвременния шкаф за обувки направен от такива материали е много по-лесен за използване, защото се почиства безпроблемно и не може да се повреди от влага и замърсявания които са характерни за това място. Мебелите направени по този начин са достатъчно леки и мобилни с което ще ви бъде лесно да променяте мястото им в помещението или дори да размествате по-често. Разгледайте всички модели в интернет каталога и преценете кой ще бъде най-подходящ за вашето антре, за да стане то чисто и подредено.