трапезна маса

Колко е важно да имаме практична и красива трапезна маса

Обзавеждане и Интериор

Може би не отдавате необходимото значение на мебел като масата за хранене, но все пак тя е важна част от нашето ежедневие и точно затова трябва да бъде избрана внимателно. Около нея се събираме всички, за да хапваме, каним гости и прекарваме част от времето си, така че артикулът трябва да е здрав, устойчив и достатъчно елегантен. Ако откриете и функционална маса със сигурност ще бъдете още по-доволни. Препоръчваме ви моделите на онлайн магазин https://www.venus.bg/маси-и-столове/маси-за-кухня/разтегателни-кухненски-маси. Те са разнообразни като стил и дизайн, а общото между всички е качеството на изработка, което е безкомпромисно.

Какъв артикул да изберем за класическата трапезария

Този вид мебел не се подменя толкова често както някои други и затова щом избираме нова, трябва да бъдем практични и отговорни. Единият критерий по който може да открием трапезна маса е материалът на изработка и дизайнът. Класическият интериор предполага да вземем или модел изработен от естествена дървесина или такъв от MDF, по  възможност с разтегателен плот. Естествено трябва елементът да подхожда и на столовете, които сме избрали, за да изглежда общата визия на къта елегантно и функционално. Venus.bg предлага един от новите си варианти които със сигурност ще ви допаднат. Разтегателна трапезна мебел KENT MAX (160-360)/100/78 см. – кестен / крака – бук:

разтегателна трапезна маса

  • Мебел за хранене „KENT MAX“ с класически дизайн, подходящо допълнение към обзавеждането на Вашата кухня или трапезария;
  • Плотът е с разтегателен механизъм;
  • Тя е част е от модулно обзавеждане за дневна и трапезария, серия KENT;
  • Плот – естествен фурнир / крака- бук;
  • Цветът е кестен.

Подобна мебел ще ви помогне да правите големи събирания, защото заради разтегателният механизъм плотът е изключително просторен. Основното предимство на тази мебел е качествената изработка от естествени материали, които правят масата толкова предразполагаща и удобна. Това е модел от който очакваме да събира семейството и да предразполага към дълги вечери, което със сигурност ще ви донесе удобство, заради наличието на разтегателния механизъм.

Защо да изберем покупката от интернет магазин

Трапезната мебел трябва да бъде достатъчно качествено изработена.  Такива вещи днес могат да бъдат намерени най-лесно в онлайн пространството. В интернет магазините предлагат богато разнообразие от функционални артикули, които ще се впишат във всеки интериор. Направени са от здрави материали и предлагат различни функционалности. Разтегателните механизми могат да се използват когато е нужно и винаги ще настаните гостите си подобаващо. Разгледайте каталога и научите подробности за различните варианти на тази толкова полезна и необходима мебел. Не пропускайте да съчетаете избраният от вас модел със столовете и останалите артикули в стаята.