комплект за спалня

Какви са предимствата на актуалните спални комплекти?

Обзавеждане и Интериор

Щом ви предстои да купувате нови мебели за спалнята, съветът ни е да се спрете на нещо модерно и качествено изпълнено. Доказано е, че хората рядко правят промени в стаята, в която спят и когато веднъж изберат обзавеждане го използват дълго. Мебели ВЕНУС днес ще ви запознаят с функционалните готови комплекти, които съдържат всичко необходимо, за да се чувствате комфортно, да си почивате и да съхранявате личните си вещи. Характерно за съвременните мебели е това, че те се изработват от материалите MDF и ПДЧ, гарантиращи здравина, устойчивост и елегантна визия в помещението.

Защо да поръчаме удобен спален комплект?

Повечето потребители споделят, че не разполагат с достатъчно свободно време, да търсят поотделно всички мебели за спалнята. Тази задача може да бъде доста изнервяща и сложна за неспециалист, защото отделните модули е важно да се синхронизират като стил на изработка, цвят и функционалности. Това и причината производителите да ви представят готовите комплекти, които се отличават със своята завършеност и практичност. Всички части, от които са съставените, се изработват в една серия и съответно изглеждат перфектно разположени един до друг.

В повечето случаи комплектите за спалня съдържат легло, нощни шкафчета и гардероб. Тъй като мебелите се изработват на модулен принцип е възможно да поръчате допълнително практичен скрин, който със сигурност ще ви е от полза. Според специалистите инвестицията в подобен вид обзавеждане си заслужава, защото цената е изгодна и бихте могли да се настаните веднага. Ако купувате всеки артикул самостоятелно освен затруднението в напасването на стиловете ще установите и колко по-скъпо би излязло всичко. Днес ви предлагаме да обърнете внимание на един актуален модел от каталога на магазин Венус. Спален комплект Мелани 2 – 160/200 см, Лино канова / Колониален дъб:

мебели за спалня
  • модел „Мелани 2“ се предлага в цветова комбинация, която ще се впише в интериора на всяко спално помещение;
  • комплектът включва легло с амортисьорен повдигащ механизъм, разкриващ достъп до подматрачното пространство;
  • леглото е за еднолицев и двулицев матрак с размери: 160/200 см, като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка с височина до 4 см;
  • трикрилен гардероб с огледало, рафтове и лост за дрехи;
  • две нощни шкафчета;
  • за изработката на комплекта е използвано качествено ПДЧ с дебелина 16 мм;
  • опционално се предлага матрак „Даная“, огледало и скрин с вратички и чекмедже.

Качествено и практично обзавеждане, подходящо за всеки модерен дом, в който търсите уютна и комфортна атмосфера.

Важно ли е да разполагаме със скрин?

Тази мебел ще бъде едно чудесно допълнение към цялостната обстановка на спалнята. Препоръчваме да се снабдите със скрин, защото той е невероятно функционален и в него ще съхранявате доста от личните си вещи както и по-тънки дрехи. Самата конструкция на скрина не е прекалено обемна и чудесно ще балансира останалите мебели в стаята.