луксозен спален комплект

Защо да изберем ново и съвременно обзавеждане за спалнята от онлайн магазин

Обзавеждане и Интериор

В момента мебелното производство предлага наистина богато разнообразие от дизайни и модели на различни артикули. Най-актуалните от тях ще намерим в интернет пространството, а ако ни предстои промяна на обзавеждането в любимата  спалня е добре да се доверим на готовите комплекти, предлагащи всички мебели на едно място. Мебели Венус  представят богата колекция от нови артикули, които се отличават специална изработка и интересен модерен дизайн. Цените на които ще откриете моделите са много достъпни и със сигурност ще останете доволни от интериора който бихте организирали.

Как да преценим кой модел е най-подходящ

Комплекти за спалня са комбинирани по най-добрия начин от производителя, но все пак вие трябва да се потрудите и да определите кой от вариантите ще бъде най-подходящ за вас. Най-важно е да измерите пространството в което ще инсталирате мебелировката и да прецените има ли достатъчно място за всичко. Трябва да ви остане пространство за преминаване и всички мебели в спалнята да се използват безпроблемно като пред шкафчетата и чекмеджетата няма нещо което да пречи. Имате голям избор на цветове и стилове, това какво ще купите се определя от личните ви разбирания за красиво и естетично. Преценете дали комплектът за спалня, който сте избрали има достатъчно пространство за съхранение на дрехи и ще може да побере всичките ви вещи, за да бъде стаята винаги чиста. Мебели Венус днес ви предлагат характеристиките на един добър вариант. Модулно спално обзавеждане в комплект SOLO 160/200, MDF профил / дъб сонома/венге:

модулно обзавеждане за спалня

  • Комплект за спалня „SOLO“ – комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия „SOLO“;
  • Включва легло с рамка за матрака, подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см.;
  • Две нощни шкафчета с по две чекмедже и ниша и трикрилен гардероб с огледало и чекмеджета.

Стилно предложение, което ще ви създаде една приятна атмосфера за почивка и много удобство. Материалите които са вложени в изработката на комплекта са висококачествени и гарантират здравина и дълго употреба.

Какви са предимствата на модерното обзавеждане за спалня

Комплектите са много прецизно конструирани и често предлагат допълнителни функционалности. Повдигащият амортисьор на леглата позволява да използвате подматрачното пространство като допълнително място за подредба на багаж. Там може да прибирате сезоните дрехи или някакъв вид завивки, които не използвате редовно. Красиво допълнение е LED осветлението което присъства в някои от моделите. То създава приятна и отпускаща атмосфера, подходяща за мястото където спим и си почиваме. Шкафчетата и чекмеджетата притежават механизъм за плавно отваряне и затваряне с което употребата им става много приятна и безшумна.