тапициран трапезен стол

Идеи за столове за кухня с отлично качество и приемливи цени

Обзавеждане и Интериор

Мотивите за подмяната на кухненските столове са различни. Амортизирани, вече са ви омръзнали, правите козметичен ремонт на трапезарията и искате по-нова, съвременна визия. Без значение от повода със сигурност ще се постараете да заложите на добри за столове за кухня цени, тъй като в крайна сметка всяко нещо си има стойност и парите излизат от вашия джоб. Има ли обаче качествени, но изгодни оферти, на които безусловно бихме се доверили? В днешната публикация ще ви срещнем с няколко интересни предложения, които са представени в онлайн магазина на Мебели Арена. За едно прекрасно и уютно кътче за хранене е очевидно, че трябва да заложите на добрите столове за кухня, а тук ви гарантирам, че ще ги откриете.

Дървен тапициран трапезен стол SEYHAN 5041.13

Ако търсите елегантна и съвременна формула за обзавеждане на зоната за хранене то това е решението, благодарение на което ще можете да повишите нивото на комфорт. Определящо е новите ви мебели да бъдат естетични, да са невероятно грижовни за тялото ви и съприкосновението с тях да бъде формулирано като ласка, нежно докосване.

Ще се изненадате от това, което модел SEYHAN 5041.13 ще ви осигури. Изключителните му качества се дължат на това, че става въпрос за изделие, което:

  • Изработено от конструкция от масивен бук;
  • Тапициран е с висококачествена дамаска;
  • С компактни и адаптивни в кухни и трапезарии размери е;
  • Модела е ергономичен и безпрецедентно удобен дори при дълъг престой.

Друго, което би ви провокирало е достъпната цена от 286 лева, която за луксозна версия за стол за кухня е повече от символична.

Тапициран стол за кухня TARA

трапезен стол

Красиво свежо предложение, от което можете да възползвате на ТОП цена. 155 лева е офертата, която отправят към вас от Мебели Арена. Едно чудесно решение за подсигуряване на отлични условия за хранене, от които няма как да не останете удовлетворени. Ключовите качества, с които се отличава продукта са:

  • Заоблени нежни форми, които придават елегантност и уют в помещението;
  • Гарантирано удобство, посредством комфортните подлакътници;
  • Елегантна и модерна визия успешно адаптираща се към кухни и трапезни зони;
  • Висока устойчивост на натоварване;
  • Здрава и стабилна метална конструкция;
  • Крачета със защитни тапички, които не позволяват надраскване на подовите настилки.

Една неповторимо привлекателна мебел, която би била особено ефективно допълнение във вашия кухненски и трапезен интериор. Възползвайте се от продукта за да си осигурите уют, комфорт и функционалност.

Още оферти за качествени и на добри цени столове за кухня ще откриете в сайта на онлайн магазин Мебели Арена.