почистващ крем

Биодерма – ключа за правилно функциониране на кожата

Полезни Публикации

Създадена преди 45 години частната френска компания Bioderma Laboratories е специализирана в разработката на специализирани лекарства за дерматологична грижа на скалпа, косата, кожата както разбира се представя и продукти за педиатрията. Регенерацията на клетките е в основата на лабораторните разработки от биодерма продукти. Дерматологичния бранд е фокусиран в полза на здравето, и основната мисия на козметиката, създавана под строг контрол е в това не да бъде третираната дермата с прекалено агресивни козметични продукти, а да бъде научена да функционира правилно.

Продукти, вдъхновени от нуждата на кожата

Пазара в наши дни е залят от всякакъв тип козметика – масово предлагана в търговската мрежа, професионална и медицинска. Нарастващия интерес към така популярната напоследък медицинска компания никак не е случайна. Продуктите се класифицират като едни от най-добрите и качествени, вдъхновени от хуманистичната утопия. Тяхната роля е просто да осигурят естетичен вид на кожата, а да предоставят хармония и баланс в здравословното състояние на дермата.

От Биодерма разглеждат кожата като непрекъснато развиваща се екосистема. Взаимодействието ѝ с околната среда е неизбежно и под влиянието на прах, вредни радикали, замърсявания, ултравиолетови лъчи и други климатични промени се нарушава естествения ритъм за функциониране на кожата. Затова от лаборатории Биодерма споделят своя опит в грижата за здравето на кожата като представят доказани формули, грижещи се за нейната биология. Иновациите в производството на козметиката са съсредоточени върху това да бъде запазено здравето на кожата дълготрайно.

Продуктите за кожни патологии и грижа включват:

 • Козметика за хигиена на цялото тяло;
 • Кремове и лосиони за ежедневна грижа;
 • Слънцезащита за цялото семейство;
 • Педиатрична грижа.

Насочени в подобряването на живота на всеки индивид продуктите на Биодерма са еталон здраве. За да се осигурят ефективни дерматологични решения в лабораториите се разработват революционни иновативни формули за ежедневна употреба. За да се адаптира и да се защити от вредните влияния дермата се нуждае от естествен източник на енергия и точно в това се крие тайната на продуктовия каталог с висококачествени и щадящи здравето и природата решения.

Пълна прозрачност за състава на козметиката

Навярно и вие сте от онези 59 % потребители, които винаги четат съдържанието на козметиката, която купуват от търговската мрежа. Добрата информираност е в основата на това да не бъдат допуснати грешки, които да се отразят неблагоприятно на здравето ни. Дали обаче може да се гарантира истинността на написаното на етикета? Много спорен въпрос, който ни кара да се замислим върху това какво използваме за да осигурим на кожата си здраве и красота. Факт е, че не малък процент производители на дерматологични козметични продукти си спестяват част от съставките, които влагат в производствения цикъл. Но не такава е практиката на Bioderma Laboratories.

крем

В представената Ask.NAOS дигитална платформа всеки потребител може да се запознае с точната формула и състав на всеки козметичен продукт. За да сте сигурни, че производителя зачита биологията на вашата кожа сега имате възможността да бъдете информирани. От разкритите в дигиталната платформа патенти, съставки и технологии става ясно, че:

 • Козметиката Биодерма залага на съставки, които са оптимално близки до природните;
 • Гарантира се произхода на влаганите суровини;
 • Предоставя се прозрачност относно формулата на всеки козметичен продукт.

Всичко това идва да покаже един съвсем иновативен подход към клиента, който има основателни причини да се доверява повече от 45 години на бранд с доказана репутация.

С внимание към офертите

Специалната серия кремове, които осигуряват естествена грижа за хидратацията и подмладяването на кожата бележат сериозен интерес от страна на клиентите. Колко ще струва на бюджета ни да осигурим оптимална грижа с биодерма кремове цена? Когато говорим за здравето е факт, че ценовия показател остава на заден план предвид факта, че кат клиенти получаваме ангажимент и гаранция за това, че закупения крем е формулата, която би подпомогнала правилното функциониране на кожата ни.

Абсолютно си заслужава инвестицията в серии кремове като:

 • SENSIBIO, предназначена да успокои чувствителната кожа;
 • ATODERM, подходяща за нормална, суха, много суха и атопична кожа;
 • SÉBIUM, кремове за комбинирана до мазна кожа;
 • PIGMENTBIO , серия кремове за хиперпигментирана кожа;
 • HYDRABIO, нежна текстура кремове за дехидратирана кожа;
 • CICABIO, козметика за раздразнена, увредена кожа;
 • ABCDERM, кремове и лосиони за бебешка и детска кожа;
 • MATRICIUM, формула за клетъчно регенериране.

Запознайте се с най-добрите цени за гамата продукти на Bioderma Laboratories от аптека Феникс и изберете правилната дерматологична експертиза за здрава кожа.