фотоепилация

Уреди за фотоепилация за винаги перфектни резултати дори в домашни условия

Полезни Публикации

Едва ли има дама, която не мечтае за нежна и лишена от окосмяване кожа. Подлагането на различни козметични процедури се оказва не само скъпо, но в определени случаи и не толкова приятно и здравословно. Кола маска, бръснене, епилиране са сред методите, които биха довели до усложнения и кожни раздразнения, причиняващи рани и зачервяване. Хубавото на съвремието е, че може да ни предложи по-иновативни способи за решаване на тези козметични проблеми и в зависимост от времето, с което разполагате както и финансовата възможност на пазара има професионални и любителски уреди за фотоепилация, с които резултата настина е впечатляващ.

Ефективност на уредите за фотоепилация

Много съвети и насоки ще откриете в Интернет пространството за това как да се справите с окончателното премахване на досадните косми от краката, ръцете, подмишниците, интимните зони. Освен масовите варианти, които имат краткотраен ефект на пазара се появяват уреди за фотоепилация, които дават възможност за провеждане на процедури в домашни условия. Няма спор, че това е доста удобно особено за онези дами, които нямат време да висят по козметичните салони и да си чакат реда за провеждане на така или иначе доста скъпите процедури.

Уред за фотоепилация и подмладяване

Освен като удобство новаторските уреди осигуряват и оптимално дълготрайни резултати. интересното при тях е принципа им на действие. С помощта на модерния уред се третира директно корена на косъма, което води до неговото унищожаване или забавяне на растежа. Това, с което уредите за фотоепилация превъзхождат останалите подобни алтернативи, целящи обезкосмяване са:

 • Лекота при ползване в домашни условия;
 • Безболезненост на процедурата;
 • Не се изисква ежедневно ползване на уреда, а през интервал от 2-3 седмици до пълното справяне с окосмяването;
 • Оптимално дълготрайни резултати;
 • Видими резултати още при втората процедура;
 • Достъпност на фотоепилаторите като високоефективни уреди за професионална и домашна употреба.

Над 90 % от клиентите, дръзнали да закупят фотоепилатор отчитат покупката си като една от най-добрите инвестиции, които са правили. Със сигурност борбата с окосмяването изисква постоянство и ежедневна грижа, но с ползването на специализираните уреди определено постигнатите резултати ще надхвърлят очакванията ви.

Избора на уред за фотоепилация е желателно да обмислите добре. На пазара се предлагат доста разнообразни варианти като марки и модели. Съобразете се с някои основни аспекти като:

 • Цвят на окосмяването;
 • Гъстота на окосмяването;
 • Брой импулси на уреда;
 • Функции – обезкосмяване и подмладяване;
 • Цена.

За да бъдат резултатите перфектни не се колебайте да потърсите мнения и коментари на клиенти, които споделят своя опит с ползването на уреди за фотоепилация като оптимално дълготраен вариант за осигуряване на гладка и нежна кожа.