подарък

14 февруари – Как да отбележим празника на любовта

Полезни Публикации Спорт и Хобита

Милиони хора по света  показват любовта си на този специален ден. Няма значение от кога сте заедно, за твоята половинка също е такъв. Да се изненадате ли взаимно с подаръци за свети валентин? Това е добър повод да покажете, колко е важен любимият човек.

Има хора, които ще кажат, че това е католически празник и им е омръзнало да слушат за него. Ежедневието е достатъчно напрегнато и сиво и щом ни се предоставя възможност за нещо вълнуващо и романтично, защо да го пренебрегваме. Подаръците за Свети Валентин са жест на обич.                                                                                                                                 Жените са по-емоционални от двата пола, затова за тях са подходящи сантименталните жестове.

Празник у дома сътворен от дамите:

  • Балони, цветя и приглушена музика. И тогава поднасяте ръчно направена валентинка. Това което ще ви е необходимо е малко сръчност и материали: ножица, лепило и красив картон;

Няма защо да се притеснявате, ако не стане перфектна. Не сте професионалисти, но жеста ще бъде оценен. Може също и да напишете красиво обяснение в любов на картичката. Добър повод да разкриете писателски талант. Скъпите подаръци за Свети Валентин, не винаги са необходими.

  • Вечерята е класика, но може да я разчупите, като предложите на любимия да я приготвите заедно. Това ще ви сближи и зареди с положителна емоция. Спомняйки си романтични моменти от минали преживявания ще направите вечерта уникална.
Св.Валентин

Не трябва да има специален повод за да изживеете моменти на близост, но все отнякъде трябва да се започне. Празникът е чудесен повод да започнем нова традиция. Един ден от седмицата да бъде отделен за общото кулинарно изживяване.

Мъжете са практични. Това, че не показват любовта си винаги романтично не означава, че не им пука и не се вълнуват. Те също премислят, какви подаръци за Свети Валентин да поднесат. Тяхната избраница  доста преди празника, започва да прави намеци, за желаните неща. От господата се иска само да слушат внимателно и идеята сама ще се появи. Всяка дама би се зарадвал на красиво бижу. Ако си го е харесала по-рано и сподели деликатно, ще остане повече от приятно изненадана от жеста.

Мъжете могат да поднесат:

  • Ръчно изработени шоколадови бонбони;
  • Саксийно цвете, за което да се полагат грижи, а това е и израз на любов;
  • Бутикова дреха.

Това са все неща, които са израз на дълбока и неподправена емоция. Всъщност няма значение, какво правиш на този ден, стига да е вложена душа и сърце. Дори една разходка в зимния студ може да бъде изключително романтична.

Свети Валентин е денят в който сте обичащи и обичани. Забавлявайте се на празника, но не забравяйте, че той може да бъде отбелязван и през други дни от годината.