диван

Какъв ъглов диван да изберем за дома си

Обзавеждане и Интериор

Мебелите, които се произвеждат днес са много по-различни от тези в миналото. Дизайнерите са се опитали да измислят нещо по интересно и атрактивно, което освен това да има и разнообразни функции. Основното което прави впечатление в мебелното производство е огромното разнообразие от стилове и модели, които се предлагат в търговската мрежа. Холът винаги е бил стаята на която държим най-много, а обзавеждането там трябва да бъде максимално комфортно. Венус Ъглов диван е възможността да промените визията на стаята само с покупката на една единствена мебел. Запознайте се с характеристиките, които притежават съвременните дивани и изберете разумно.

Какво да очакваме от ъгловия диван

Тази практична мебел може да бъде използвана по много различни начини. Като започнем от това, че в помещението освен в ъгъла би могла да се постави и на друго място, без да пречи. Моделите са направени по начин, който позволява да бъдат инсталирани където на вас Ви е удобно. Лежанката се изработва с ляв или десен монтаж за улеснение на клиента. Функционалните допълнения също не са за подценяване, защото съвременните модели притежават механизъм за разтягане, което ги превръща само за няколко минути в голяма и комфортна спалня. Много удачно решение за малките апартаменти в които пространството никога не достига. Също така когато ви идват гости няма да се тревожите къде ще ги настаните за през нощта. Под седалките е разположена и голяма ракла за подредба на различни вещи. Един ъглов диван със сигурност ще направи ежедневието ви далеч по-приятно и удобно.

Какъв модел диван да изберете

Разнообразието което ви предлага онлайн магазин Венус е огромно. Ъгловите дивани могат да бъдат наистина впечатляващи с големи конструкции, но могат и да бъдат компактни, подходящи за по минималистичен интериор. Дамаската от своя страна доста променя облика на моделите и ги прави или много уютни и домашни с текстилните варианти или луксозни и стилни с кожена тапицерия. Представяме ви един модел, който ще ви допадне. Холен ъгъл Zara:

холов ъгъл

  • Оборудван с различни удобства като: клик-клак механизъм, който бързо и лесно, ще превърне ъгълът в удобно легло;
  • Два броя обемни ракли, подходящи за съхранение на багаж;
  • Подарък три декоративни възглавници;
  • За изработката на дивана са използвани висококачествени материали ПДЧ, бук и дунапрен с умерена твърдост;
  • Опционално може да закупите и табуретка.

Чудесно решение за всеки хол в който семейството да се събере и да прекара спокойно време заедно в комфортна обстановка. Атрактивен модел, изработен с внимание към всеки детайл.