легло

Детски легла на достъпни цени

Обзавеждане и Интериор

Не всеки родител може да си позволи да изхарчи над 100 лева за детско легло. Наистина има много красиви дизайнерски решения, но някак не е оправдано при ниски финансови възможности да харчите прекалено много за такива мебели. Търговците са в състояние да предложат много по-функционални решения, които освен това са доста ефективни и оказва се на доста достъпни и ниски цени. А това е повод да се поразровите в Интернет пространството и да потърсите точно такива решения, с които да балансирате спрямо комфорт, удобство и поносима стойност на изделието. Евтини детски легла цени ще откриете в сайта на магазин Арена, където са селектирани прекрасни решения, които ще надхвърлят и най-смелите ви очаквания.

От какво зависят цените

Няма как да не се вълнувате от това колко предстои да изхарчите за такива мебели. Мнозина навярно смятат, че евтините кревати за детска стая са компромисен вариант. Всъщност колко според вас да струва една рамка от МДФ или ПДЧ? Стандартни размери, достъпни материали, готова матрица за изработка са в основата на това и цялостното изделие да не се предлага на някаква фрапиращо непосилна стойност. Именно поради това е време да направим обобщаване на принципите за сформиране на евтина и достъпна цена при детските легла.

Офертите са такива поради:

  • Спазване на основните стандарти;
  • Използване на изгодни суровини и материали;
  • Моделите са готови и вече с изработена матрица.

А всичко това няма как да не даде отражение върху стойността, която клиентите ще заплатят.

Здрави ли са евтините легла

Споменахме няколко пъти аз спазване на стандарти при производството на детски мебели. Това идва да покаже, че няма как да бъдат използвани плоскости с ниска износоустойчивост. Задължително е да са стабилни, с коректна дебелина, здрав монтаж. Така се гарантира качество и дълголетие на продуктите.

Двуетажно легло

Факта, че са евтини не е задължително равносилно на компромисни решения, тъй като имайки предвид за какво ще служат то безспорно родителите не биха направили компромис с избора само защото цената им изнася. Съвета, който можем да ви дадем относно крайното решение, което да вземете е:

  • Запознайте се с предложенията на търговци, които имат висок рейтинг и са специализирани в търговията с детски мебели;
  • Не купувайте легло, което е изработено от материали с дебелина под 18 мм;
  • Заложете на модел, който е универсален и доказан като здрав;
  • Не подценявайте функциалността, защото е важна за удобството на детето и реда в стаята му.

С гамата от продукти на Арена имате възможността да изберете креват, напълно отговарящ на критериите ви.