водопроводни услуги

Без къртене и разрушениня при откриване на течове – нов метод, представен от ВиК Хелп София

Полезни Публикации

Много е важно човек да разпознава симптомите на битовите аварии в дома си. факт е, че това ще намали ремонтните разходи както и ще допринесе за максимално бързото отстраняване на аварията. Но как да знаете, че зад някоя от стените е възникнал теч преди да сте наводнили съседа или водата да избие в дома ви с пълна сила? На тези важни въпроси ще отговорим днес и вниманието ще бъде насочено главно към столицата като един от районите, в които вече доста успешно се прилагат иновации като апаратура за откриване на скрити течове.

Теча – как да разберем дали сме се сдобили с такъв

Симптоматиката на проблема определено е добре прикрит, но ако сте достатъчно добре подготвени да ги разпознавате то наистина ви гарантираме, че ще си спестите пари и време. На уеб страницата на един от водещите екипи в района  https://vikhelp.com София – откриване на течове са селектирани някои от тя. А сега за ваше удобство ще ги изброим:

  • Високи сметки да вода.

Въпреки, че все още не сте се сдобили в апартамента си в София с басейн то сметките говорят точно обратното. Ако обичайното потребление за студена вода е около десетина кубика сега сметката показва три-четири пъти надвишени стойности. Ето ви сериозна причина да наемете специалисти, които да установят дали водомера е дефектирал или има наличие на скрит теч;

  • Наводнение при съседа от долния етаж.

Дори в дома ви да няма видими щети то естествения ход на водата от спукана тръба е да тече надолу, което автоматично означава               , че първо аварията ще бъде видима от съседа, който обитава жилището от долния етаж. Адекватната  и бърза намеса на водопроводчик наистина е необходима за да се предотвратят причиняването на редица материални щети;

  • Повишена влажност.

За хората с асматични и други заболявания на дихателните пътища проблеми това е особено неприемливо. Те първи ще усетят някаква нередност и ще алармират съответния специалист за това. Ако и вие страдате от подобни проблеми не бива да отлагате търсенето на решение.

За тези и още симптоми, които са описани в страницата на vikhelp.com София се доверете на професионални екипи, които ще реагират бързо и компетентно.

Без къртене, без мръсотия – откриване на течове от ВиК Хелп

Споменахме в началото на публикацията, че за водещите фирми от София, които са специализирани в извършването на такива ремонти и важно да се прилагат иновативни методи. Къртенето и разрушенията не са сред тях, така че преминаваме с представянето на най-добрите и спестяващи време и пари за клиентите методи. Vikhelp е от основните компании в столицата, които първи прилагат безразрушителните способи за откриване на скрити течове. Наистина тук това е от решаващо значение, тъй като всяко къртене заради теч е предпоставка за много повече разходи. А неяснотата дали водопроводчика ще успее да установи на 100 % къде е аварията по никакъв начин не гарантира, че ще бъдат причинени незначителни материални щети в жилището ви.

откриване на теч

Vikhelp прилагат за откриване на скрити течове термокамери. Предимствата на тази съвременна апаратура е в това, че наистина се прилагат технологични новости, чиято основна  цел е да се намалят всякакви разходи, свързани с ремонти  и материални щети. Самия принцип на работа на термокамерите по своята същност е следния:

  • На база на разлика в температурите се извършва обследване, което локализира възникналата авария;
  • Цели се максимално прецизно установяване на местоположението (по статистически данни с термокамери се гарантира до 98 % успеваемост за точната локация на теча);
  • Бързо и експедитивно подаване на търсената информация т.е. още в момента на прилагане на уреда в апартамента ви в София;
  • Не се изискват специални знания за да се работи с уреда.

Това са главни причини, поради които водопроводчиците от vikhelp използват термокамерите като ефективно  и бързо средство за откриване на теч без каквито  ида било разрушения. Ако имате нужда от специалисти от София, които да приложат иновативни методи то ви гарантираме качество на услугата, предоставена от ВиК Хелп.