детско легло

Как да открием практично детско легло на достъпна цена

Обзавеждане и Интериор

Настъпва моментът когато трябва да изберете самостоятелно детско легло за своето съкровище. Малчуганите растат действително бързо и неусетно от кошара преминавате към класически модел. Мебелната индустрия в момента е в невероятен прогрес и се предлагат всякакви модели и разновидности на този артикул. Виж тук най-новите предложения в каталога на онлайн магазин Venus.bg. Богатото разнообразие със сигурност ще ви очарова, а достъпните цени ви дават възможност да спестите от семейния бюджет. За да бъде покупката успешна, трябва да спазвате определени критерии за подбор. Днес ще ви помогнем малко с няколко съвета.

Как да изберем правилното детско легло

Предлагаме ви да разгледате подробно характеристиките на артикулите и да се запознаете с материалите от които те са изработени. Вижте тук всички подробности. Важно е детското легло да бъде със здрава конструкция, това ще гарантира спокойствие по време на сън и пълна безопасност. Вижте тук различните модели.

Може да купите класическо единично легло с чекмеджета в основата. Това е един от най-добрите варианти, ако искате покупката да ви излезе изгодно и да не подменяте през няколко години леглото. Вижте тук още подробности за артикула. Има и много функционално комбинирани модели при които мястото за спане е повдигнато на лека височина, за да се монтира под него шкаф. Често присъства и бюро, което е още по удобно и икономично. Вижте тук какво ви предлага онлайн Venus.bg. Детско легло Сити 2027 за матрак 90/200 см. – Олд стайл/Графит:

легло

  • Модел „Сити 2027“ е част от модулна система за детско обзавеждане „Сити“;
  • Снабдено е с висока табла и две чекмеджета;
  • Може да го използвате както с еднолицев, така и с двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка.
  • Изработено от висококачествено ПДЧ.

Цветовете на този модел са олд стайл и графит. Супер модерни и открояващи се идеални за стаята на един тийнейджър. Вижте тук и други подобни артикули.

Защо да изберем покупката от интернет магазин

Щом ви престои подобна покупка сигурно търсите повече от един артикул. Освен детското легло трябва да изберете и други мебели, за да оформите приятен интериор. Всичко може да бъде поръчано лесно и бързо от онлайн магазина, защото поддържаните наличности са наистина много. Вижте тук отделните предложения в раздел детски стаи и изберете най-доброто. Предимство са достъпните цени, които позволяват на всеки родител да избере висококачествени мебели, без да влага прекалено много средства. Винаги имате опция да се възползвате от намалените оферти и безплатния транспорт който ви предлага търговецът.