масичка

Какви критерии трябва да покрива новата холна маса

Обзавеждане и Интериор

Мебелите, които купуваме за дневната трябва да бъдат стилни и удобни, за да се чувстваме наистина уютно в любимата си стая. Дори и най-дребният детайл от интериора е от значение, затова е важно да изберем нещата внимателно и с вкус. Непременно виж тук холни маси Venus.bg. Те са в разнообразни стилове и дизайни, благодарение на което всеки клиент ще намери подходяща. За да се случи това обаче е важно, как ще подходим към избора. Холната масичка не е просто декорация, а мебел, която трябва да бъде и достатъчно практична. Тя допълва обзавеждането и без нейното присъствие атмосферата ще бъде доста некомфортна.

Как да изберем холна маса

Ако сме решили да внесем обновление в дневната е най-добре да потърсим нова холна масичка. За начало вижте тук актуалните модели. Този артикул не е толкова обемен като дивана и секцията и съответно може да се замени по-лесно. Вижте тук снимки на вариантите. От визията му обаче зависи и атмосферата в стаята, затова трябва да бъдем особено внимателни. Вижте тук подробности за предлаганите модели. Първото на което трябва да наблегнем е какво точно очакваме от масичката.

Това е свързано с начина по който ще я използваме, дали ще съхраняваме неща на нея, дали ще сервираме храни или просто искаме да е красива визуално. Размерът и формата ѝ трябва да бъдат подходящи за дивана. Според специалистите височината не бива да бъде повече от 5 см над седалката му. Вижте тук промоционалните оферти. Разбира се от това правило мога да се направят изключения, ако по-често се храним в дневната. Постарайте се стилът на различните артикули да си подхождат. Venus.bg препоръчва един от най-желаните модели. Холна маса 34 – 115/55/50 см. Гран сасо/Бяло шагре:

холна масичка

  • класически модел „34“ на две нива с правоъгълен плот;
  • стилно допълнение към обзавеждането на всеки изискан хол;
  • моделът е изработен от пдч 15 милиметра.

Класически практичен вариант, който ще ви осигури удобство и достатъчно пространство за подредба на различни неща. Вижте тук характеристиките и на други модели.

Да купим ли новата мебел онлайн

Няма защо да отделяме от времето си и да търсим холна масичка по магазините, след като онлайн търговците предлагат много по-богато разнообразие. Огромно предимство на такъв тип покупка е ниската цена и доброто качество на артикулите.

Разгледайте сайта и вижте тук намаленията към момента, които ще ви позволят да притежавате по-луксозен модел. Когато разглеждате предложенията може спокойно да се консултирате с близките си и да обмислите поръчката, защото не ви притискат, нито работното време, нито напористите продавачи.