гардероб

Свободностоящи или вградени гардероби – кои са по-добри

Обзавеждане и Интериор

Много потребители биха се съгласили с твърдението, че гардеробът е една от най-важните мебели в съвременната спалня. Общо взето именно на него разчитаме за да си създадем удивително практична и функционална атмосфера, която безспорно да ни осигури ред, уют и удобство. С представените в раздел гардероби Мебели АРЕНА вдъхновява онези от вас, които държат на естетичността, благоприятните и качествени условия при престой в спалнята. Обръщаме специално внимание именно на спалните модели, тъй като те са водещ домашен организатор, на който можете да разчитате за да сформирате средата, за която така мечтаете – изискана и подредена.

Плюсове на стандартните свободностоящи модели

Характерно за избирането на такава основна и важна за бита мебел и да се разгледат нейните плюсове и преимущества. Това  ще направи инвестицията смислена и напълно оправдана. За разлика от вградените, които се интегрират в налична ниша в спалното помещение при свободните се наблюдава една много интересна автономност по отношение на възможности за избор на местоположение.

Разглеждат се тези универсални стандартни представители като:

  • Гъвкави идеи за отлично организиран спален кът;
  • Възможност за избор на размер;
  • Опция за подбор на механизми за затваряне;
  • Функционалност и вътрешно разпределение, което да подсигури много повече площ за подредба на всякакви видове вещи и домашен текстил.

Богатата гама от гардероби, които ще откриете в магазин Мебели АРЕНА ви осигурява точното решение, което напълно би било приложимо спрямо вашите интереси, виждания и желание да оптимизирате пространството по свой вкус.

Защо да изберете вграден

вграден гардероб

Вграждането обикновено се разглежда като една от алтернативите за спестяване на площ. Но дали това е валидно за гардеробите? Що се отнася до тази мебел е нужно да споделим, че се касае за отлично организиране на пространството така, че да се отговори на архитектурните особености на стаята. Обикновено още при строителството на имота се предвижда мястото за монтиране на гардероб, което до някаква степен ограничава домакинството по отношение на изразяване на креативност. Избирането на вграден обаче си има своите предимства. Това са:

  • Интегриране в предназначена за него ниша;
  • Усвояване на пространство така, че да е стандартизирано;
  • Не се налага да наемате интериорен дизайнер, който да установи подходящото място за позициониране на гардероба;
  • Пестите пари предвид това, че само вратите на модела са видими и там се влагат най-скъпите материали за разлика от невидимите детайл, които могат да бъдат и по-евтини.

Кой гардероб от каталога на магазин Мебели АРЕНА бихте избрали? Споделете вашето виждане и решение, което може да бъде полезно и за други наши читатели, които все още се колебаят.