дървена подложка

С какво ще ни бъде полезна качествената дървена подложка?

Полезни Публикации

Домакините и любителите кулинари все повече експериментират с интересни рецепти в домашни условия и са се снабдили с най-качествени и практични съдове за готвене. Ако вече разполагате с различни плочи, тенджери и тигани направени от чугун, то със сигурност ще имате нужда и от подходящи дървени подложки. Тези изделия са изключително функционални, лесни за използване и много добре изработени от лека дървесина. Разнообразни по форма и размер модели ще разгледате в каталога https://hosse-kitchen.bg/drvena-podlozhka. Щом се запознаете с техните характеристики със сигурност ще разберете, че подобно изделие ви е нужно.

Каква е причината да инвестираме в качествен кухненски помощник?

Тези изделия са специално изработени, за да се използват с различните видове чугунени съдове. Материалът, от който се правят тенджерите, тиганите и плочите, задържа топлината в себе си изключително дълго време. Те са много подходящи за директно сервиране на масата, особено когато сте приготвили запечено месо, зеленчуци или някакъв вид сач. За да транспортирате ястието от печката до трапезната маса е нужно да разполагате с функционална дървена подложка.

Тя ще отнеме част от горещината на съда и в същото време ще предпази повърхностите на плота и на масата. Добре е ако използвате чугунени плочи и тигани да инвестирате и в хубава подходяща като размер дървена подложка. От Hosse ви препоръчват да разгледате моделите в каталога, защото:

овална подложка
  • изделията са достатъчно практични – с тяхна помощ винаги ще изненадате вашите гости и семейство с вкусна храна, поднесена по най-естетичния и професионален начин;
  • лесни са за поддръжка – може да ги миете по класически начин с веро и гъбичка или да ги поставите съдомиялната машина. Разполагат със специално защитно покритие, което ги предпазва от влагата и водата, независимо че са изработени от дървесина;
  • леки и удобни са за използване – съдовете от чугун тежат доста, а когато в тях има храна тежестта се увеличава. Дървената подложка ще ви улесни в транспортирането и няма да придаде допълнителна тежест;
  • качествено изработени и на достъпни цени – всички артикули са направени от лек натурален материал, притежаващ различни положителни свойства. С красив дизайн и приятни на допир те ще са верен помощник в кухнята. Изделията не са никак скъпи и със сигурност ще може да си вземете повече от един модел.

Разгледайте ги и научете подробности за тях в онлайн сайта.

По какви критерии да изберем точния модел?

Когато избирате дървена подложка е добре да се съобразите най-вече с размера и формата на съдовете, с които ще я ползвате. Повечето са разработени така, че да се съчетават с различните чугунени купи, плата и плочи.

Има продълговати, кръгли и елипсовидни, затова ви препоръчваме внимателно да четете описанието от производителя и да сравните размерите с чугунените съдове, които притежавате. Това е основният критерий за избор, от който зависи и удобството ви по време на целия експлоатационен период.

Откъде е най-лесно да се сдобием с дървена подложка?

Няма защо да търсите подобно изделие в магазините за домашни потреби, тъй като е възможно там да попаднете на не толкова качествен и добре изработен продукт. Подходящи дървени подложки ви очакват в магазина на Hosse, където ще намерите и различни модели чугунени тигани, тенджери и плочи. Така сте сигурни, че инвестирате в продукти с перфектни качества, които няма да ви разочароват.

Ако решите да купите дървена подложка оттук, ще се възползвате и от удобството да попаднете на точната форма и размери, спрямо чугунения тиган или плоча, които реално ползвате. Цените са достъпни и съобразени с високото качество на изработка на изделията. Когато инвестирате в нов съд за готвене помислете и затова, как ще сервирате ястията на масата и до каква степен се нуждаете от подходяща дървена подложка за целта.