походно легло

Кога се нуждаем от походни легла?

Обзавеждане и Интериор

Походните легла асоциираме с липсата на пространство за спане в къща за гости, хижа, хотел. Всъщност преди години тези легла се ползваха доста често у дома, тъй като малките апартаменти не успяваха да поберат двете поколения, които се налагаше да съжителстват заедно. Предимствата на походните легла са в това, че те се ползват единствено при необходимост и едва тогава заемат част от наличната площ. В останалото време те се сгъват в компактните си размери и така разрешаваме проблема с липсата на достатъчно свободно пространство. С две думи това са легла, които са необходими за спасяване на положението, така че точно затова днес ще им обърнем повечко внимание.

сгъваемо легло

Походни легла в съвременните си варианти са иновативни решения, които ползваме когато се нуждаем от настаняване за една или повече нощи. Ако пристигнат гости и леглата не достигат то едно походно легло със сигурност би било идеален вариант. Съвременните са изключително добри и функционални. Освен това те са доста по-удобни, тъй като производителите са предвидили доста по-висок матрак, който не позволява тялото ви да усеща металните пружини на леглото. Всъщност при новите модели няма пружини. Тяхната конструкция е изработена от метална основа на ламели, която предоставя много повече удобство и комфорт при използване. Така, че си струва да се замислите къде ще настаните близките, пристигащи на гости за коледните празници. А походните легла са вариант, който ще ви спести неудобството и лукса да плащате хотел.

И като заговорихме за цена то няма как да пропуснем и факта, че походните легла дори в модерния си съвременен вариант са супер изгодни. В рамките на 100-160 лева можете да купите перфектния креват, на който да настаните своите гости и те наистина да се чувстват комфортно. Наистина тези легла не са подходящи за ежедневна употреба, но пък колкото и да ви се налага да ги ползвате то определено няма да останете разочаровани от удобството, което предоставят.