шатра

Насоки за избиране на градинска шатра

Обзавеждане и Интериор

Не са малко хората, които подценяват ролята на градинските шатри като супер практично и функционално решение, с което може да се оформи прекрасен кът за почивка на открито. Шатрата на първо място е много по-удобна за използване, тъй като под купола ѝ можете да разположите кът за хранене, който хем да бъде защитен от слънце, хем пък да ограничи попадането в зоната на досадни насекоми и всякакви други натрапници. Защитната мрежа против комари и животинки, които са привлечени от аромата на храната ще останат извън  шатрата, което е добре дошло за онези от вас, които обичат да се хранят на открито в спокойно обстановка. Предложенията ни днес идват от магазин за градинска шатра mebeliarena, където идеите изобилстват и наистина са изключително впечатляващи.

Как да изберете добра шатра

Всъщност покупката на шатра до известна степен наподобява избирането на градински чадър, споделят от магазин mebeliarena. Преди да инвестирате в такъв атрибут за двора или градината е желателно да определите мястото, където ще позиционирате шатрата. Така ще имате представа на какъв размер да заложите. Има малки, големи и средни шатри, които са изработени от покривало от полиестер и метална сглобяема конструкция. Освен преносимите шатри можете да си изберете и беседка, която се монтира на фундамент и се застопорява трайно.

Шатра

След като сте избрали вида на беседката идва ред да се фокусирате върху някои от следните технически особености, които също имат специално отношение към вашето удовлетворение:

  • Колко сте готови да инвестирате в такъв градински аксесоар;
  • Какви са предпочитанията ви за използвани материали;
  • Желаете ли шатрата да има допълнително покривало против комари;
  • Трайно закрепена или преносим вариант предпочитате.

Ето ви важните въпроси според mebeliarena, които имат отношение към избирането на шатра, която ще ви осигури добра сянка и ще ви позволи да оформите кътче за хранене на свеж въздух и срещи с приятели.