Какво трябва да знаем за съвременната лазерна епилация

Полезни Публикации

Не мечтайте да сте красиви, а просто бъдете такива… Днес е по-лесно от всякога да изглеждаме добре, да се чувстваме добре, също както и да излъчваме положителна енергия. Нужни са Ви две неща – добре поддържана кожа и модерни дрехи. Оттам нататък всичко е въпрос на излъчване. Позитивно при това!

Значението на добре поддържаната кожа

Лазерна процедура, Инканто
лазерна епилация

Не си мислете, че е чак толкова трудно да се грижите добре за кожата си… За да бъде тя в добър вид, е необходимо просто редовно да я почиствате с правилен измивен продукт, да й осигурявате ежедневна хидратация, също както и да завършвате процедурата с подходящия нощен крем. При положение, че полагате добри грижи за кожата на лицето и тялото, няма как тя да не Ви се „отблагодари“. Рано или късно!

А можете да прибегнете и до „тежката артилерия“, в случай, че обикновените козметични продукти не са достатъчно силни, че да заличат фините бръчици, да придадат плътност на устните Ви, или да премахнат следите от акне. И когато сте направили всичко възможно, за да дадете най-доброто на кожата си, но тя все още не блести от красота, е време да се намеси Incanto Center, където откриете процедури като:

  • Лазерна епилация от Incanto Center;
  • Премахване на пигментация, кръвоносни съдове и стари татуировки;
  • Поставяне на филъри за лице и устни;
  • Премахване на така наречената „двойна брадичка“;
  • Мезолифтинг;
  • Плазмолифтинг;
  • Лечение на акне и др.

Професионалната грижа

Професионална козметика за коса и кожа, професионална грижа за ноктите – всичко, което е извършено опитен специалист, води до много по-добри резултати, отколкото ако сами се опитвате да подобрите визията си. Без значение избраните от Вас продукти!

Доверете се на добър дерматолог, когато сте решили да се възползвате от някоя от гореизброените козметични процедури. Не се опитвайте да „лекувате“ упоритото акне сами, защото резултатите може и да не Ви харесат… Същото важи и за епилацията, която много често правим в домашни условия – с епилатор или посредством кола маска, закупена от близкия магазин!

Но ако от дълго време искате да се сбогувате трайно с нежеланото окосмяване, ако Ви е писнало да си губите времето, висейки с епилатора над краката си, то е време да се доверите на специалистите от Incanto Center и на уникалната лазерна епилация, която ще Ви даде онова, което най-много искате – гладка кожа без излишно окосмяване…

Лазерната епилация – съвременният метод да кажем завинаги „Сбогом“ на космите по лицето и тялото

С течение на годините, хората измислят какви ли не начини да улеснят ежедневието ни. Лазерната епилация е сред нещата, които са незаменими за всяка една дама, а много често и за господата. Наместо да прекарвате уикендите си в премахване на космите си, по-добре се насладете на слънчевото време и излезте да се поразходите… Екипът на Incanto Center ще се погрижи за красивия Ви външен вид, подобрявайки както състоянието на Вашата кожа, така и настроението Ви!