секция

Как се избира модерна холна секция

Обзавеждане и Интериор

В съвременните тенденции на обзавеждане винаги присъстват красивите и практични холни секции. Когато ни предстои мебелиране на всекидневната зона, трябва много точно да измерим наличното пространство, където ще се помещава обзавеждането. Всичко е добре да бъде стилно аранжирано за да можем, когато използваме тази зона със семейството си да усещаме уюта, но и в същото време да бъде използван по правилен начин капацитета на стаята. Мебелен магазин Венус се грижи за това да имате наистина богат избор от красиви и модерни холни секции.

С какво ще допринесат за нашия комфорт съвременните холни секции от Венус

Естествено е централното място във всекидневната да бъде отредено на холните секции. Тяхната основна роля в обособяване на интериора е неоспорима. От огромно значение е цветът, който ще подберете за вашата нова холна секция от Венус. Знаете, колко много влияят на настроението цветовете. Точно поради тази причина ви препоръчваме да купите мебел в светли и успокояващи тонове. Те ще направят обстановката релаксираща, а именно това е целта на интериора в тази част от дома. Голяма част от предлаганите холни секции са изработени от надеждните материали – MDF и ПДЧ, прекрасна възможност да избирате от най-различни цветови гами.

Модулна секция

Модулна система за дневна Римини 3 – Силк неро / Силк лайт – с LED осветление модел предлаган от Венус:

  • Промоционална цена от 432 лв;
  • Модули отделени един от друг с помощта на което ще наредите желаната от вас конфигурация;
  • Три шкафа с удобни врати, още един шкаф с три отделения, два броя окачени шкафове със стъклени витрини и LED осветление и разбира се полица за стена.

Понятието холни секции е наистина обширно. Мебелите в тази категория, могат да бъдат прекрасно адаптирани във всяка големина и форма помещение. Естествено е да изберете най-доброто предлагано от Венус за да оформите елегантен и атрактивен интериор, който да се хареса на всички.