Мръсен дом и липса на време: нека е минало свършено

Полезни Публикации

Не малък брой хора изпитват ужас при мисълта, че отново трябва да се заемат с щателно почистване на дома. Фактът, че само след броени часове парцалът и препаратите ще бъдат техни първи приятели ги ужасява, защото на всекиго му е ясно колко досадно може да бъде освежаването на апартамента или къщата. Бърсане на прах, пране на мокети, почистване на банята, измиване на прозорците и пода – нещата, които се нуждаят от нашата спешна намеса и сръчна ръка, са многобройни. Ако добавим и премахването на натрупванията по фурната, със сигурност ще ни се прииска да се откажем от домакинстването като цяло!

Какви са плюсовете на професионалното почистване

Интериори, Интериорен Дизайн, Хотел, Мотел, Плосък
спалня

Всеки си мечтае за дом като от приказките, в който цари хармония, чистота и перфектна подредба. Но нима всичко това не е твърде трудно за постигане, при факта че повечето хора са прекалено заета в рамките на работния ден (а понякога и през уикенда), че да се фокусират върху чистотата на дома си, изследвайки всеки един квадратен метър и степента му на замърсяване…?

Ако искаме да ни е приятно вкъщи, не можем да избягаме от ежеседмичното почистване, освен ако не решим да наемем професионална фирма, която да бъде до нас по време на поддръжката на дома. С нейна помощ, ще можем да си спестим доста ценно време, което наместо да инвестираме в търкане на пода, да използваме за по-приятни неща, като например шопинг, срещи с приятели, разходки сред природата, спортни занимания и какво ли още не.

Изберете професионално почистване от Mr.Clean и отворете широко вратите си за чистотата. Забравете за уикендите, прекарани в безпредметно търкане на силно замърсеният диван, а предайте щафетата на специалистите, които със сигурност ще знаят какво да правят при вида на меката мебел в окаяно състояние. Плюсовете от това да наемете специализирана фирма са:

 • Гарантирано добро резултати, които ще си проличат още в самото начало;
 • Много повече време за Вас и цялото Ви семейство;
 • Постигането на свежест и висока естетика, за каквито дори не сте си и мечтали;
 • Добро ниво на дезинфекция, което е много важно, ако отглеждате в дома си дежа;
 • Висока ефективност при извършването на всеки един вид почистваща процедура;
 • Възможност за съставяне на индивидуален хигиенен план, който да е в унисон с личните Ви предпочитания.

Нима Ви е нужно още, за да се решите да прибегнете до услугите на специализирана фирма за почистване на домове? Доверете се на Mr.Clean още сега!

Какво включва списъкът с услуги

Накратко, Услуга, Състояние, Проект, На Полувремето
списък

Вероятно сте любопитни за услугите, от които бихте могли да се възползвате, когато става дума за професионално почистване на домове и офиси. Това е съвсем нормално, защото доста от компаниите предлагат ограничени възможности, които със сигурност няма да допаднат на онези, които търсят мултифункционално решение за имота си. В Mr.Clean ще можете да се възползвате от:

 • Пране на дивани, матраци и килими;
 • Почистване на всякакви кухненски ел. уреди;
 • Измиване на прозорци;
 • Почистване на дограма;
 • Пране на седалки на автомобил;
 • Почистване на щори;
 • Дезинфекция на кухненски плотове;
 • Премахване на упорити замърсявания от фурни, котлони и прочее.

Всички тези дейности са доста изморителни, а не всеки има времето и енергията да се заеме с тях. Ако сте и твърде заети в службата, също както и имате деца за отглеждане; то със сигурност ще Ви е малко трудно да бъдете навсякъде и по всяко време. Mr.Clean ще Ви замести във всяко едно начинание, свързано с почистването на дома – изберете чистотата още днес.

Има ли конкретни насоки, които е добре да следваме

Основно пролетно почистване на дома
екип

Добре е да знаем, че когато например неканено петно се озове върху любимия ни диван, ние на свой ред трябва веднага да реагираме, за да не се превърне то в невъзможно за премахване. Друг „трик“ за поддържането на добра чистота е честото почистване на жилището – със или без помощта на професионалистите. Ако оставим дома си да потъне в мръсотия, после ще ни е много трудно да го разтребим. И не на последно място, желателно е да използваме ефективни препарати, дори и ако това налага нуждата от закупуването на професионални такива. Запомнете – всичко е във Вашите ръце!