Небанково кредитиране част 1: От къде бързо да намерим пари до заплата?

Образование и Бизнес

Колко получавате като заплата? А колко харчите? Стигат ли ви парите до заветната дата, в която сметката ви бива захранена? Това са въпроси, на които мнозина ежедневно се опитват да намерят отговори. Характерно за българина е това, че обикновено заплатата му е твърде ниска и наистина десетина дни след като е получена вече е на нула. А от тук нататък какво ще правите, ще гладувате, няма да плащате сметки и други задължения? Българите са доста креативни и винаги търсят възможно най-адекватните решения за да си осигурят средства за своето нормално съществуване, често от небанкови институции. А парите са ресурс, който е необходим за да живеем добре. Допълнителна работа, извънреден труд, предлагане на различни услуги и консултации са само част от дейностите, които повечето хора извършат за да закърпят двата края.

Не винаги обаче в зависимост от възможностите си разполагаме с подобни варианти. А да намерим пари до заплата си е доста трудно и ако не ползваме заем от приятели, роднини или дори фирма за бързи кредити то определено ще изпаднем в доста тежко положение. Колкото и да ни уверяват, че стандарта у нас се повишава и хората живеят много по-добре, то реалността е съвсем различна. Оказва се, че никак не са малко клиентите на фирмите за бързи заеми, при които средното месечно възнаграждение е в размер на около 500 лева. И така за да могат да покрият сметки за ток, вода, телефон и други консумативи, да останат пари за храна, облекло и непредвидени разходи, сметката вече е с отрицателен знак, тук идва на помощ и т.нар. небанково кредитиране.

Трудно е с ниски доходи да успееш да живееш спокойно. Затова интереса към предложенията на фирмите, които предлагат пари на заем до заплата, от небанкови институции, са все по-примамливи и атрактивни. Със сигурност няма да оставите семейството си да гладува или да стои на тъмно и студено, нали?

С изгодните и гъвкави условия, които фирмите за бързо небанково кредитиране предлагат определено можете да влезете в час и да поемете така желаната глътка въздух. Живота е низ от предизвикателства и в действителност ако не успете да намерите сигурно опора и рамо, на което да се облегнете наистина ще попаднете в бездна, от която няма да е лесно да се измъкнете. Затова ако ви трябват пари до заплата то има безброй много оферти, от които да намерите най-подходящата и изгодна за Вашето домакинство. Парите са необходимост, без която не можем да си позволим елементарни ежедневни неща. Затова не бива да отхвърляте идеята за кредит до заплата, тъй като това може да се окаже най – правилния избор.