спален комплект

Какви са предимствата на съвременното обзавеждане за спалня в комплект?

Обзавеждане и Интериор

Да промените интериора в жилището си винаги е вълнуващо и отговорно занимание. Свикнали сте с мебелите и тяхната функция, но всичко се амортизира и е важно да бъде заменено навреме. Мебели Венус ви представят спалните комплекти, които ще ви създадат така търсения уют и ще направят дома ви по удобен. Ако разгледате каталога ще забележите, че има много разнообразни комбинации, от които да избирате. Те се отличават не само по външния си вид, но и по това колко мебели са включени в тях. Преценете на спокойствие, от какви елементи имате нужда, за да направите интериора по ваш вкус.

Какво е важно да знаем за спалните комплекти?

Това обзавеждане е изработено в една серия и съответно всеки от модулите допълва другия. Визуално всички елементи си подхождат и това създава перфектен баланс и синхрон в помещението. Цената на спалните комплекти е по-достъпна в сравнение с покупката на различни мебели, които трябва сами да комбинирате. Модерните мебели, които се предлагат имат и допълнителни функционалности, подходящи за съвременния начин на живот. Ще намерите гардероби с плъзгащи врати, вградени чекмеджета и механизми за плавно отваряне и затваряне.

Леглата имат повдигащ амортисьор, чрез който ще използвате раклата в подматрачното пространство. Дизайнът на спалните комплекти е допълнен и от интересно led осветление, което създава различна и успокояваща обстановка. Може да изберете най-различна конфигурация, включваща всички елементи като легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин или по-малко в зависимост от вашите предпочитания. От Венус препоръчват един специален комплект. Модулно спално обзавеждане ZELE – 160/200 см, Бял лак / Дъб вотан:

  • комплект за спалня „ZELE“ – комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия „ZELE“;
  • включва легло, подходящо за еднолицев или двулицев матрак с р-ри: 160/200 см., като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша, два двукрилни гардероба с чекмеджета плюс скрин с три чекмеджета.

Направете дома си различен и модерен, за да прекарвате свободното си време добре настанени и спокойни.

Защо нощните шкафчета са задължителен елемент от спалните комплекти?

Независимо че те са по-малка мебел и не винаги им се отдава дължимото внимание, имат основна роля за удобството в стаята. Те служат като естествена декорация, разположени от двете страни на леглото. Визуално завършват обстановката и придават по елегантен и дизайнерски вид. Върху нощните шкафчета поставяте различни дребни вещи, които трябва да са в близост до вас, а също така е възможно да съхранявате и по-големи неща в практичните шкафове и отделения.