Ъглов диван

Основни типажи дивани за хол

Обзавеждане и Интериор

Меката мебел има различни визии, но една от най-срещаните са диваните. Безспорното лидерство на тези мебели се дължи най вече на възможността им да се приспособяват с фантастична бързина в интериора на дома ни. Дивани за хол са удивителни мебели, с които си създаваме персонален комфорт, наслаждаваме се на съвършен уют и естетика в жилището си. Така, че днес ще ви разкрием трите основни типажа, които са изключително ефективни и лесни за адаптация към един съвременно обзаведен апартамент.

Прав холен диван

Можете да срещнете този вариант още като канапе, малък диван, диван тройка и т.нат. става въпрос за такава форма, която е приета като стандарт . моделите са изключително красиви, елегантни и наистина имот способността бързо да намерят своето място в дома ви.

Като специфика и технически показатели тези малки дивани разполагат с не една или две възможности. Освен, че са удивително елегантни заради правите си форми те предоставят възможност за сядане, лягане и сън. Не са изключение и онези модели, които са релакс механизъм и предоставят възможност за повдигане на краката, което изключва това да ги поставяте на холната масичка.

Ъглов диван

диван

Особено практичен и функционален диван за хол. С негова помощ ще успеете да осигурите повече седалки, а освен това ще успеете да организирате хола си така, че да оставите много повече свободно пространство за преминаване. Ъгловите дивани имат още:

  • Ракла;
  • Функция сън;
  • Лежанка;
  • Ниши в подлакътниците за декориране;
  • Поставки за чаши и други екстри.

П – образен диван

Това е разновидност на ъгловия, но в доста по-големи пропорции. Тази мебел е удивително елегантна и ще допринесе за изтънчената визия и очарование в холния ви интериор. Разполага с изброените за ъгловите дивани функции, но освен това може да предложи много повече места за сядане и лягане, което е добре дошло за децата, които обожават да гледат телевизия на удобна и мека мебелировка.