био ориз

С внимание към храната, която консумираме

Полезни Публикации

Какво представляват био храните? Защо все повече търговски обекти сформират специални щандове за продажба на такива стоки? Наистина ли интереса към био продуктите е толкова нарастващ? Вероятно и вие се вълнувате от подобни въпроси ако ваш близък е споделил, че взима живота си в свои ръце и консумира само продукти с изцяло био и натурален състав. Всъщност за незапознатите това е поредната мания, която обхваща хората и техните приумици. Но едва когато детайлно се запознаете с акцентите  и предимствата на тези хранителни продукти ще осъзнаете, че в момента се храните с нездравословни и дори опасни грани.

био храни

Знаете ли, че на пазара се предлага био ориз. От варива, до плодове, зеленчуци, кафе и дори козметични продукти – гамата от био храни наистина е изключително богата. Ако сте почитатели на ориза например, но винаги изпитвате дискомфорт в стомаха след приемането му имайте предвид, че причините за това могат да бъдат именно пестицидите и препаратите, с които е третирана културата. Затова можете да опитате такъв, който е отгледан без каквито и да било препарати и е изцяло природно творение, а не повлиян от менделеевата таблица. Био ориз и всякакви други варива с изцяло натурална и природна технология на отглеждане ви очаква в онлайн магазин biotopic.bg. И защото е важно каква храна консумираме ето, че в категорията добавки  и храни можете да си купите дори подправки, които неса третирани с никакви препарати.

Подбирайте с внимание онова, което слагате на трапезата си, това с което храните децата и близките си. Био продуктите и дори ориза не са евтини като масовите на пазара, но пък са гарантирани като качество. А безопасната храна е гаранция за здраве и по-дълъг живот. Затова и стопаните, които сами отглеждат голяма част от хранителните продукти, които слагат на трапезата рядко страдат от стомашни заболявания и имат добър имунитет. С био ориза от biotopic ще се наслаждавате на вкусна и здравословна храна.