Защо е важен туроператорът при планиране на почивка

Спорт и Хобита
Руал Травел

Случвало ли ви се е случайно, по път за море или пък по друг повод при пътуване в чужбина, да попаднете на място, което да ви омагьоса, но тъй като трябва да продължите по пътя си и нямате време – не успявате да го опознаете истински? Ако бяхте избрали екскурзия от туристическа агенция Руал Травел, това надали щеше да се случи. Руал Травел обслужва ежегодно над 10 000 туристи в десетки дестинации в целия свят и е един от водещите туроператори в България. Маршрутите ни са изпълнявани десетки, а някои – стотици пъти и са добре балансирани и отработени – има достатъчно време, за да видите всичко, като се съобразяваме със значимостта на всяка забележителност.

Искам да пътувам без грижи

Това е есенцията на ролята на туроператорът – пътувате без предварително да се налага да организирате настаняване или посещение на забележителности, получавате пълна асистенция, в случай че е нужно да се придобият специални документи (да речем издаване на виза) и във всеки един момент до Вас има професионалист, към когото можете да се обърнете.

В същото време ние в Руал Травел осъзнаваме ясно, че българските туристи стават все по-добре осведомени, все по-комуникативни и добре ориентирани. Програмите ни са така направени, че има възможност да се впуснете в самостоятелно изследване на градовете и забележителностите, които посещавате или пък просто време да изпиете едно кафе, да усетите атмосферата, а защо не и да се отдадете на шопинг.

Какво става ако нещо се обърка

Тук отново можете да разчитате на Руал Травел. Случват се най-различни неща, които лесно могат да развалят прекарването Ви – закъсняване или анулиране на полет, проблем с хотелска резервации и какво ли още не. През годините ние в Руал Травел сме се сблъсквали с най-разнообразни проблеми, което ни дава опита и увереността, благодарение на които в крайна сметка успяваме бързо и ефективно да намерим изход, често дори без пътуващите да разберат. При всички обстоятелства – зад гърба си имате опитен и силен партньор, който да Ви помогне във всяка ситуация по време на път.

Нямам време за организация

Това може спокойно да оставите на нас. Достатъчно е само да изберете маршрута, който Ви подхожда. Опитните продавачи в Руал Травел ще помогнат и това да стане лесно, като Ви насочат към най-подходящата оферта за екскурзия.

Ние ценим времето на нашите клиенти и сме разработили специална възможност, която предлага записване и плащане за наша екскурзия изцяло онлайн на rual-travel.com. Очакваме Ви. Гарантираме, че няма да съжалявате!