стол

Кои са най-добрите посетителски офис столове

Обзавеждане и Интериор

Стола за посетители и гости – така накратко можем да опишем онези мебели, които винаги са в готовност да са на точното място в точното време, когато следва да поканим клиент, който следва да бъде обслужен. Не е нужно да правим съпоставка на моделите работни с посетителски столове за да отрием разликите в наименованията им. Всъщност работните офис столове са предназначени за хората, които се налага да работят дълги часове в една позиция, а при посетителските потенциалния контингент потребители са клиенти, които най-много да се задържат на стола от 10 до максимум 30 минути.

Стола за посетителя – критерии за избор

И ако смятате, че тези столове наистина са лесни за покупка то грешите. Необходимо е да предвидите това, че модела трябва да бъде универсален, лесен за адаптиране, удобен за престоя на клиента докато бъде обслужван, а почистването и дезинфекцирането му да бъде лесно. Ето, че се оказва никак не са малко нещата, върху които да помислите, тъй като има достатъчно потенциал в тези столове, което изисква за да се прояви съответната критичност.

Посетителски стол

И така столовете от типа посетителски е необходимо да бъдат:

  • З високо ниво на товароносимост – поне до 120 кг за да могат лица с всякаква фигура и тегло да ги използват;
  • Да са стандартни като размери – нито твърде малки, приличащи на детско столче, нито пък прекалено големи за да заемат много пространство;
  • Да са изработени от материали, които не задържат прах и петна т.е. да се почистват оптимално лесно и бързо;
  • Да са с ергономична форма, което да осигури на хората, които са седнали и ги ползват повече удобство и предразположеност;
  • Да са евтини – няма нужда да плащате много да такива столове, тъй като те се амортизират много бързо и това води до необходимост от покупка на нови.

Имате ли нужда от добри посетителски столове? Такива ви очакват в каталога на Мебели Венус.