диван

Как да използваме ъгловия диван в интериора на кухнята

Обзавеждане и Интериор

Кухненският ъглов диван е онази мебел от която имате нужда, за да организирате интериора в помещението по най-правилния начин. Атмосферата ще стане изключително приятна и предразполагаща към дълги семейни вечери. Тази част от дома е от изключително значение както за домакинята така и за останалите членове на семейството. Колкото по-практично и комфортно е обзаведено, толкова повече време ще прекарате там с удоволствие. Виж тук -> http://venus.bg/мека-мебел/кухненски-ъгли/, които чудесно ще се впишат във вашия дом и ще го направят перфектен.

Какви са възможностите на модерния кухненски ъгъл

В моментите когато избираме обзавеждане за жилището си не бива да пропускаме дори и най-малкото кътче, което може да бъде направено по функционално и удобно. Трапезарията не е задължително да бъде мебелирана с маса и столове, защото има доста по практично решение. Вижте тук всички комбинации. Кухненският ъглов диван много по-добре ще обособи зоната без да заема твърде голямо пространство. По този начин около масата ще седнат повече хора и то значително по-добре настанени. Вижте тук моделите. Тези мебели са тапицирани и достатъчно меки с комфортна висока облегалка. Атмосферата също става уютна и семейна, а това не е маловажно. Независимо, че кухненският ъгъл е семпъл и достъпен като цена, той притежава множество функционални допълнения. Незаменимият механизъм за разтягане го превръща в легло, а под седалките се крие обширна ракла. Venus.bg представя един перфектен избор. Кухненски диван Тихомир – вижте тук подробности:

ъглов диван тихомир

  • Трапезен модел „Тихомир“ е красив и удобен и се предлага с функция „Сън“;
  • Диванът, който чудесно ще се впише в интериора на всяка трапезария;
  • С надеждна конструкция гарантираща здравина и запазване за дълъг експлоатационен период;
  • Конфигурация от голям диван с подматрак, малък диван с ракла и се позиционира ляво-дясно според предпочитанията;
  • С луксозна тапицерия прошити с конец;
  • Изработва се в разнообразие от дамаски и еко кожа по каталог за лицевите части.

Висококачествен артикул, който ще се погрижи за вашето удобство и ще промени обстановката като я направи уютна и практична.

Как да изберем подходяща дамаска и цвят

Ще откриете богат каталог от който да изберете тапицерия и цветови тоналности за новия кухненски ъгъл. Предлагаме ви да съчетаете тази мебел с цветовете които вече присъстват в стаята. Диванът трябва да се вписва елегантно и да бъде част от общия интериор без да се натрапва излишно с екстравагантност. Този тип мебели са изключително практични и външният им вид не трябва да е крещящ, а по-скоро стилен и елегантен. Изберете неутрални тонове с красив десен които ще обособят приятна и семейна обстановка.