Двулицев матрак

По-скъпи, по-издръжливи и по-качествени

Обзавеждане и Интериор

Всичко това, което е описано  заглавието на днешната публикация е валидно за продукта двулицеви матраци. Два основни типа изделия за осигуряване на пълноценна почивка и сън откриваме в търговската мрежа. Матраците се определят като един от задължителните аксесоари за всяко спално помещение и именно поради това, че са толкова важни за личния ни комфорт то не ги подценяваме, когато се налага да изберем най-доброто решение. Множество са причините да изберем двулицев матрак, но към основните акцентирахме, така че ще ги разгледаме по-подробно.

Приоритетите

Креативността на производителите на матраци е впечатляваща. Те винаги търсят най-удачния избор за нас и предлагат такива решения, на които можем да се доверим безусловно. Да, двулицевите матраци са по-скапи, но пък няма как да пренебрегнем това, че са до два и дори три пъти по-издръжливи от моделите тип еднолицеви. С двете лица се отличават с качества, които спомагат на тялото ни да се чувства много по-пълноценно и удобно не само докато спи, но и когато сме полегнали за кратка почивка.

луксозен матрак

Двете лица дават не малко възможности на клиентите:

  • Избор на твърдост

Обикновено двулицевите матраци имат две различни като твърдост опции. При едните се търси комфорт и мекота, а другата страна е тип ортопедична, която осигурява повече стабилност. Има и друго деление на двулицевите матраци – модели с лятна и зимна зона;

  • Добра проветривост

Когато матрака е с две лица и няма вградена рамка то това е много ефективна възможност за неговото дишане. Продукта се проветрява от естествената циркулация на въздуха, което на практика намалява образуването на вредители, бактерии и микроорганизми във влажната и причинена от телесното изпотяване среда;

  • Възстановяване

Това са матраците, които най-лесно се регенерират. Чрез обръщането и ползването на другата страна с подпомага възстановяването на натоварените и посмачкани от тежестта на тялото зони.

Всички до тук изложени факти имат пряко отношение към това да се удължи живота на един матрак, а двулицевите с основание се считат за едни от най-дълголетните.