Всичко, което трябва да знаем за летните бебешки колички

Полезни Публикации

Може би почти всеки родител се чуди защо всъщност му трябва лятна бебешка количка, като вече има една, която може да използва. Много малко от тях са запознати какви са предимствата на този вид колички. Ето защо решихме да ви покажем предимствата на моделите летни бебешки колички, за да се уверите, че и на вас ви е необходима една такава.

Предимства на летните колички
Първото нещо, за което всяка майка ще помисли е удобството и комфорта на детето си. Самото име подсказва, че този вид колички са изключително подходящи за летни и горещи месеци. Това е така, защото тяхната материя е много нежна, не спарва и е хипоалергична. По този начин спокойният сън на вашето дете в количката ще е гарантирано, без да се изпотява и да усеща дискомфорт. Друго огромно предимство е, че те са много леки, може спокойно да се сгъват в тип чадър и да се прибират при следваща употреба. Самата конструкция на летните колички е много здрава и издръжлива, но в същото време лека и маневрена. Много подходяща е за дълги, летни разходки. Като цена летните колички са доста по-евтин и достъпен вариант от другите видове. Освен това почти всички модели разполагат и с аксесоарите на стандартните колички. При тях има достатъчно големи багажници, в които да събирате играчките на детето или покупките от магазина. Разполагат също така с огромни сенници, под които да се крие детето от жаркото слънце. Допълнително може да се поръчат чадър, комарник, дъждобран, поставки за чаши и други екстри. И тук също имате богат избор от цветови гами с различни шарки. 

Водещи марки, предлагащи летни бебешки колички
Повечето производители, които предлагат стандартни колички, имат в каталога си и летни такива. Най-популярните са моделите на COSATTO,  които са от по-висок клас, така и по-достъпните варианти на CANGAROO и MONI. Естествено, както и при всички други продукти, по-скъпите варианти предлагат повече екстри. При моделите на марка Cosatto може да има регулиране на височината на самите дръжки, за да може да ви е удобно на вас самите, когато возите детето си. Самата тапицерия може да се сваля и пере, за да се поддържа добра хигиена. Имате също така поставка за детска чашка, голям и удобен багажник за покупки. Повечето им модели може да се сгъват само с една ръка, ставайки много компактни и дори може да стоят изправени в сгънато положение. Разбира се, ако решите да се спрете на лятна количка на друг производител, не означава, че качеството ще е по-малко. Важното е да гледате сенника наистина да е голям, да има добър предпазен колан, както и седалката да може да се накланя в няколко позиции, за да е удобно на детето ви, когато заспи.

В онлайн магазин bebeland.net може да откриете много модели летни колички на различни производители със страхотни промоции и цени. Побързайте и осигурете на детето си прохладни и приятни летни разходки.